Op avontuur

Op avontuur

Boeken bij hihahut staat gelijk aan het plannen van je eigen mini-avontuur. Op dit moment staan er vier prachtige hutten verspreid binnen gemeente Kaag en Braassem, gelegen midden in het Groene Hart. Ons concept combineert het avontuurlijke van een trekkerstocht met het comfort van een hotelkamer.

Overdag kun je samen met je mede-reiziger op pad met door ons meegeleverde vervoersmiddelen, langs routes die wij speciaal voor jou hebben uitgestippeld. 's Middags arriveer je bij een van de hutten en kun je heerlijk relaxen na een dag vol avontuur.

Alle hutten zijn voorzien van een opgemaakt bed, douche met warm water, toilet, zithoek en uitgeruste keuken inclusief mini-bar.Daarnaast hebben ze allen een uniek karakter met een bijbehorend verhaal. De locaties zijn bijzonder én privé gelegen. Na de overnachting kun je door met de trekkerstocht naar een nieuwe hut, óf blijf je in dezelfde hut voor meerdere dagen.

Bepaal je graag zelf hoe je avontuur eruit komt te zien? Bekijk dan onze verschillende hutten en stel zelf een mooi pakket samen. Ben je benieuwd naar een compleet hihahut avontuur en wil je verrast worden door ons? Via onderstaande kalender kun je samen met je mede-reiziger de gewenste data uitkiezen, dan regelen wij de rest! Bij vragen kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Nadat je de boeking hebt afgerond ontvang je een welkomstpakket op de deurmat. Deze bevat onder andere de routekaart, praktische informatie, een inpaklijst én de codes voor de locker en hutten. Op de dag van aankomst begin je bij het startpunt, gesitueerd vlakbij parkeermogelijkheden en een horecagelegenheid. De code vermeld in de welkomstbrief heb je nodig om de locker met fietssleutels te openen. Naast de locker vind je vervolgens de vrolijke tandems, en aan de steigers liggen de roeiboten klaar voor vertrek!

De welkomstbrief geeft aan welke routes je elke dag kunt volgen om uiteindelijk bij de hut van bestemming aan te komen. Door onze routes te volgen kom je langs prachtige gebieden én bijzondere lokale ondernemers. Ga vooral langs bij onze 'hotspots' en ontdek meer over het gebied en de mensen. Wat kun je vervolgens, eenmaal aangekomen bij de hut, zoal verwachten?

Voorzieningen

Tweepersoonsbed
Beddengoed
Keuken
Gasfornuis en kookgerei
Kleine koelkast
Koffie en thee
Toilet (compost)
Douche (warm water)
Verlichting
Handdoeken
Zithoek
Stopcontacten


Extra

Optioneel kun je bij het boeken kiezen voor een ontbijt- en/of dinerbox. Gevuld met verse streekproducten staat deze klaar in de hut wanneer je arriveert, inclusief recepten! Op deze manier hoef je zelf niks mee te nemen onderweg en kun je licht bepakt op stap.Opmerkingen

Bij het bevestigen van de boeking heb je de mogelijkheid om iets in te vullen bij het vakje 'opmerkingen'. Mocht je allergieën hebben kun je dat hier doorgeven, maar bijvoorbeeld ook als je een bepaalde voorkeur hebt of een vraag over de boeking. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.


Locatie startpunt 't Veen eten en drinken