Alt_Text

Hier vind je onze hutten! Elke hut is uniek en gemaakt voor de locatie waar hij komt te staan. Zo is er één geïnspireerd op de vele vogelsoorten die ons land rijk is en beschikt de ander over een eigen uitkijk platform bovenop de hut. Een volgende staat midden in een weiland en is voorzien van een glazen koepel als dak.

Stel zelf je avontuur samen door een of meerdere dagen in een van de hutten te overnachten, om vervolgens door te trekken naar de volgende. Je kunt de hutten een voor een in de 'winkelmand' plaatsen. Met onze routekaart boordevol wandel-, fiets- en vaarroutes ontdek je zo dit prachtige gebied in het Groene Hart!

Voor ons is het vanzelfsprekend dat we het milieu niet belasten en beschadigen. Alle hutten zijn daarom zelfvoorzienend en overal te plaatsen. Bestaande aansluitingen op water, riool en elektra zijn niet nodig. Door gebruik van een compost-toilet en een helofytenfilter worden geen afvalstoffen achtergelaten in de natuur. Daarnaast worden de hutten voorzien van zonne-energie voor de nodige elektra.

Het concept is zo uitgedacht dat bezoekers zonder al te veel bagage op avontuur kunnen. Aangezien we een zekere mate van comfort ook belangrijk vinden zijn de hutten voorzien van een luxe uitrusting. Zo vind je er een keuken inclusief gasfornuis en mini-koelkast. Ook is er een toilet en douche met warm water aanwezig, en ligt het schoon beddengoed klaar.