STERRENKIJKER

STERRENKIJKER

Prachtig verstopt in een boomgaard vind je de Sterrenkijker. Je slaapt bovenin de hut, onder de glazen koepel, zodat je 's avonds heerlijk in slaap valt onder de sterrenhemel.

Naast de boomgaard vind je een biologische boerderij met eigen pluktuin. Wandel langs de verschillende 'vergeten' groenten én pluk deze zelf voor een heerlijk maal die avond. Maak kennis met de krulhaar varkens en de geiten die rondlopen op het terrein. Genoeg te zien!

In de boomgaard zelf staan vooral appelbomen die je zo mee kunt nemen voor onderweg. Geniet van de rust om je heen en het uitzicht over de weidse landschappen. Met z'n tweeën genieten van de zonsondergang, om vervolgens aan de hand van de sterrenkijker alles te ontdekken over het heelal!

Boeken bij hihahut staat gelijk aan het plannen van je eigen mini-avontuur. Kies samen met je mede-reiziger een geschikte datum en laat je verrassen door de zorgvuldig uitgekozen routes en deze prachtige Sterrenkijker!

Nadat je de boeking hebt afgerond ontvang je een welkomstpakket op de deurmat. Deze bevat onder andere de routekaart, praktische informatie, een inpaklijst én de codes voor de locker en hutten. Op de dag van aankomst begin je bij het startpunt, gesitueerd vlakbij parkeermogelijkheden en een horecagelegenheid. De code vermeld in de welkomstbrief heb je nodig om de locker met fietssleutels te openen. Naast de locker vind je vervolgens de vrolijke tandems, en aan de steigers liggen de roeiboten klaar voor vertrek!

De welkomstbrief geeft aan welke routes je elke dag kunt volgen om uiteindelijk bij de hut van bestemming aan te komen. Door onze routes te volgen kom je langs prachtige gebieden én bijzondere lokale ondernemers. Ga vooral langs bij onze 'hotspots' en ontdek meer over het gebied en de mensen. Wat kun je vervolgens, eenmaal aangekomen bij de hut, zoal verwachten?

Voorzieningen

Tweepersoonsbed
Beddengoed
Keuken
Gasfornuis en kookgerei
Kleine koelkast
Koffie en thee
Toilet (compost)
Douche (warm water)
Verlichting
Handdoeken
Zithoek
Stopcontacten


Extra

Optioneel kun je bij het boeken kiezen voor een ontbijt- en/of dinerbox. Gevuld met verse streekproducten staat deze klaar in de hut wanneer je arriveert, inclusief recepten! Op deze manier hoef je zelf niks mee te nemen onderweg en kun je licht bepakt op stap.Opmerkingen

Bij het bevestigen van de boeking heb je de mogelijkheid om iets in te vullen bij het vakje 'opmerkingen'. Mocht je allergieën hebben kun je dat hier doorgeven, maar bijvoorbeeld ook als je een bepaalde voorkeur hebt of een vraag over de boeking. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.


Locatie startpunt 't Veen eten en drinken

Boeken bij hihahut staat gelijk aan het plannen van je eigen mini-avontuur. Kies samen met je mede-reiziger een geschikte datum en laat je verrassen door de zorgvuldig uitgekozen routes en deze prachtige Sterrenkijker!