VOGELAAR

VOGELAAR

Deze hut is speciaal ontworpen voor de echte vogelliefhebber. De kleine ramen aan de ene kant bieden de mogelijkheid om naar prachtige vogels te zoeken die te zien zijn in dit buitengebied. Binnen liggen de verrekijker en het vogelspotboek klaar om op ontdekkingstocht te gaan.

Wanneer je aan komt rijden valt de hut gelijk op door zijn karakteristieke en vrolijke hihahut kleuren. De tandem parkeer je gewoon naast de hut, en dan is het nog maar een paar traptreden naar je eigen mini-huis! Tijd om even de benen te strekken na de fiets en wandeltocht, en bij te komen met een gekoeld drankje uit de minibar.

Altijd leuk om even kennis te maken met de buren, in dit geval de koeien en kalfjes in de open stal. Als je geluk hebt zie je de optocht van de koeien die van het weiland naar de stal worden geleid of precies andersom. Rondom de hut wordt het gras kort gehouden door de schapen die er af en toe lopen. Hartstikke gezellig, maar af en toe wel goed opletten waar je de volgende stap zet!

Boeken bij hihahut staat gelijk aan het plannen van je eigen mini-avontuur. Kies samen met je mede-reiziger een geschikte datum en laat je verrassen door de zorgvuldig uitgekozen routes en deze prachtige Vogelaar!

Nadat je de boeking hebt afgerond ontvang je een welkomstpakket op de deurmat. Deze bevat onder andere de routekaart, praktische informatie, een inpaklijst én de codes voor de locker en hutten. Op de dag van aankomst begin je bij het startpunt, gesitueerd vlakbij parkeermogelijkheden en een horecagelegenheid. De code vermeld in de welkomstbrief heb je nodig om de locker met fietssleutels te openen. Naast de locker vind je vervolgens de vrolijke tandems, en aan de steigers liggen de roeiboten klaar voor vertrek!

De welkomstbrief geeft aan welke routes je elke dag kunt volgen om uiteindelijk bij de hut van bestemming aan te komen. Door onze routes te volgen kom je langs prachtige gebieden én bijzondere lokale ondernemers. Ga vooral langs bij onze 'hotspots' en ontdek meer over het gebied en de mensen. Wat kun je vervolgens, eenmaal aangekomen bij de hut, zoal verwachten?

Voorzieningen

Tweepersoonsbed
Beddengoed
Keuken
Gasfornuis en kookgerei
Kleine koelkast
Koffie en thee
Toilet (compost)
Douche (warm water)
Verlichting
Handdoeken
Zithoek
Stopcontacten


Extra

Optioneel kun je bij het boeken kiezen voor een ontbijt- en/of dinerbox. Gevuld met verse streekproducten staat deze klaar in de hut wanneer je arriveert, inclusief recepten! Op deze manier hoef je zelf niks mee te nemen onderweg en kun je licht bepakt op stap.Opmerkingen

Bij het bevestigen van de boeking heb je de mogelijkheid om iets in te vullen bij het vakje 'opmerkingen'. Mocht je allergieën hebben kun je dat hier doorgeven, maar bijvoorbeeld ook als je een bepaalde voorkeur hebt of een vraag over de boeking. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.


Locatie startpunt 't Veen eten en drinken