BINNENTENT

BINNENTENT

Ons enige model wat in plaats van buiten juist binnen te vinden is. Deze hut is enkel en alleen via het water te bereiken. Na de roeitocht zie je 'm vanzelf staan, op jouw eigen privé landje voor die avond.

Omringd door smalle sloten en met een glimp van het Braassemermeer als uitzicht is het hier heerlijk ontspannen. De kikkers en vogels bezorgen je een persoonlijk 'huiskamer' concert terwijl je van een glas wijn zit te genieten. Ook staan de hengels klaar mocht je zin hebben in een wat actievere avond.

Niks gevangen? Geen probleem. De diner-box (tegen meerprijs) zit boordevol verse streekproducten zodat je zelf een lekker maal kunt bereiden. Speel na het eten gezellig een bordspel met je mede-avonturier of relax in de hangmat terwijl je een goed boek leest. Niks van drukte om je heen waardoor je volledig tot rust kunt komen.

Boeken bij hihahut staat gelijk aan het plannen van je eigen mini-avontuur. Kies samen met je mede-reiziger een geschikte datum en laat je verrassen door de zorgvuldig uitgekozen routes en deze prachtige Binnentent!

Nadat je de boeking hebt afgerond ontvang je een welkomstpakket op de deurmat. Deze bevat onder andere de routekaart, praktische informatie, een inpaklijst én de codes voor de locker en hutten. Op de dag van aankomst begin je bij het startpunt, gesitueerd vlakbij parkeermogelijkheden en een horecagelegenheid. De code vermeld in de welkomstbrief heb je nodig om de locker met fietssleutels te openen. Naast de locker vind je vervolgens de vrolijke tandems, en aan de steigers liggen de roeiboten klaar voor vertrek!

De welkomstbrief geeft aan welke routes je elke dag kunt volgen om uiteindelijk bij de hut van bestemming aan te komen. Door onze routes te volgen kom je langs prachtige gebieden én bijzondere lokale ondernemers. Ga vooral langs bij onze 'hotspots' en ontdek meer over het gebied en de mensen. Wat kun je vervolgens, eenmaal aangekomen bij de hut, zoal verwachten?

Voorzieningen

Tweepersoonsbed
Beddengoed
Keuken
Gasfornuis en kookgerei
Kleine koelkast
Koffie en thee
Toilet (compost)
Douche (warm water)
Verlichting
Handdoeken
Zithoek
Stopcontacten


Extra

Optioneel kun je bij het boeken kiezen voor een ontbijt- en/of dinerbox. Gevuld met verse streekproducten staat deze klaar in de hut wanneer je arriveert, inclusief recepten! Op deze manier hoef je zelf niks mee te nemen onderweg en kun je licht bepakt op stap.Opmerkingen

Bij het bevestigen van de boeking heb je de mogelijkheid om iets in te vullen bij het vakje 'opmerkingen'. Mocht je allergieën hebben kun je dat hier doorgeven, maar bijvoorbeeld ook als je een bepaalde voorkeur hebt of een vraag over de boeking. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.


Locatie startpunt 't Veen eten en drinken